IDROTT

VÅREN 2018

ESTETIK

VÅREN 2018

RETORIK

VÅREN 2018

ALLMÄNBILDNING

VÅREN 2018

INLÄGG FRÅN FACEBOOK

SÅ ATT DU SLIPPER DU ÖPPNA APPEN

OM OSS

VI ÄR EN AV SVERIGES STÖRSTA SKOLTÄVLINGAR

Läroverksfejden är ett unikt forum som sedan flera år tillbaka har samlat cirka tre tusen gymnasieungdomar i en prestigefull tävling mellan Stockholms tre läroverk Kungsholmens Gymnasium, Norra Real och Södra Latin. Vill du veta mer om oss? Ta reda på vilka som vunnit tidigare år? Eller läsa vår värdegrund? Lita då på den blå knappen. Den leder dig dit.

KUNGSHOLMENS

GYMNASIUM

KUNGSHOLMENS GYMNASIUMS

ELEVKÅR

SÖDRA LATIN

SÖDRA LATINS ELEVKÅR

NORRA REAL

NORRA REALS ELEVKÅR

ÖSTRA REAL

ELEVKÅREN VID ÖSTRA REAL

DELTÄVLINGAR

TÄVLINGSLYSTEN? ELLER BARA NYFIKEN?

Här går det undan! På ett smart sätt. Allmänbildningen utmanar sina deltagare i vem som kan mest. Vem vet, kanske tävlar någon av dem i "På spåret" en vacker dag.

Kreativiteten flödar! Se bara hur kreativt det här är skrivet. Estetiken är den plats där alla som gillar att framträda på scen och skapa konst i alla dess former hör hemma.

Vad har Zlatan, Bolt, och Jordan gemensamt? Bra fråga. En sak som är säker är att om du vill leka Zlatan, springa som Bolt, eller kasta bollar som Jordan är idrotten något för dig.

Jag har en dröm. Att talarstolen ska putsas och scenen göras redo! När retoriken tar plats berörs alla. Leta därför reda på dina bästa ord och håll reda på stämbanden.

mini. Mini. MINI. Hur definerar man "mini"? En tävling är det åtminstone. Och inte vilken som helst. Här kan ALLA vara deltagare! DU kan bidra till skolans vinst!

Den skyddande ängeln. Räddaren från alla ondska. Ordningsreglerna är här för att rädda dagen! Ta på dig en mantel, läs dessa, och bli en äkta hjälte du också!

STYRELSEN

ALLT SOM DU UPPLEVER HAR VI OMSORGSFULLT SKAPAT ÅT DIG

VILL DU SÄGA NÅGOT?

Skickar formuläret…

Servern påträffade ett fel.

VI HAR NU TAGIT EMOT DITT MEDDELANDE!

VI KOMMER SVARA SNARAST MÖJLIGT

ENGLISH

LÄROVERKSFEJDEN.beta

ENGLISH

LÄROVERKSFEJDEN.beta

KUNGSHOLMENS

GYMNASIUM

 

LÄS ÄLDRE NYHETER

Vinnare av Läroverksfejden  ©

Stockholm största Elevkår. ©

Universums bästa skola.  ©

 

Det var inte en slump att en rankinsida rankade Kungsholmen som det bästa Läroverket.

 

Norra är torra, Södra är hipster. Vad är Kungsholmen egentligen? Frågan står obesvarad. Kungsholmens Gymnasium har nämligen inte en skolstereotyp som alla andra. På Kungsholmens Gymnasium spelar det ingen roll om du är röd eller blå, pluggig eller slackig, kristen eller muslim. Kungsholmens Gymnasium har plats för alla. Detta har visat sig vara framgångsrikt I Läroverksfejden flera gånger.

 

När vi nu går in i Läroverksfejden 2017 ska vi visa att pokalen hör hemma på Hantverkargatan.

 

Unity in Diversity